A Márvány Gránit .hu mögött álló cégcsoport több mint 15 éve nyújt a magyar piacon még a mai napon is egyedülállónak számító a természetes kövek (márvány, gránit, mészkő, pala, stb.) kis és nagykereskedelemi értékesítését, megmunkálását és kapcsolódó kivitelezési munkákat magába foglaló minőségi szolgáltatást.

Több ezer m2-es állandó raktárkészlet és a táblás anyagok feldolgozására szakosodott műhelyünk nyújtotta háttérnek köszönhetően az exkluzív megoldásokat igénylő egyéni megrendelők mellett a viszonteladókat és nagyberuházásokat is a legmagasabb szinten tudjuk kiszolgálni.

Sok tengerentúlról származó márvány illetve gránit ritkaság magyarországi piaci bevezetése mellett a természetes kövekkel kapcsolatos kivitelezési munkák tekintetében is számos elsőség fűződik a nevünkhöz. Ilyen például a nagytáblás burkolás magyarországi meghonosítása mely ügyfeleink részére a belsőépítészeti megoldások teljesen új tárházát nyitja meg, a hagyományos standard méretre gyártott burkolólapokhoz képest.

Az M7-es és M1-es autópályákról egyaránt könnyen megközelíthető több ezer négyzetméteres fedett raktárunk és kapcsolódó műhelyünk olyan országos piaci jelenlétet tesz lehetővé amelynek köszönhetően ma már elmondhatjuk hogy munkáink Debrecentől Győrig az ország miden részén hirdetik a minőség iránti elkötelezettségünket.

Raktáron:
Elérhetoségeink

Raktár és Muhely
M1-M7 között -a Váli volgyben (10-15 perc mindkét pályától)

(megközelítés)

Mobil:+36 20 584-2580

Skype:

My status

Árajánlat
árajánlat kérés

ár kalkulátor

Aktuális ajánlataink
maradványkészletek

pálinka bérfozés